marți, 4 februarie 2020

Ar trebui sa imi fac o asigurare pentru casa


Oricine viseaza la o locuinta de vis, dar aceasta trebuie sa fie protejata in mod corespunzator, iar o asigurare casa este exact ceea ce aveai nevoie. Exista mai multe optiuni in acest sens, iar pentru asigurare locuinta ne putem orienta catre una obligatorie, fie una facultativa. Cea obligatorie se numeste PAD si poate fi incheiata in mai multe surse, dar pentru a beneficia de cele mai bune conditii si pentru a fi informat asa cum se cuvine, Fly Insurance reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta in acest sens.

Pentru a scapa de orice grija, incheie o asigurare pentru casa la Fly Insurance si afla direct de la specialisti toate informatiile care conteaza. Asadar, daca esti interesat de o polita asigurare casa ai putea sa te orientezi catre cea obligatorie care clasifica locuintele in doua categorii principale pe care le vom numit de tip A si de tip B. Aceasta din urma face referire la acea structura care are pereti exteriori din caramida nearsa sau din alte materiale care nu au fost tratate in vreun fel, iar in cazul acesteia suma asigurata este de 10.000 de euro. Cea de-a doua varianta inclusa in asigurare pentru casa este locuinta de tip A, adica majoritatea constructiilor noi sau mai vechi, blocuri, case, care sunt construite din beton armat, metal, lemn, cu pereti din piatra, caramida arsa si nu numai. Aici suma asigurata este de 20.000 de euro, iar cine se intereseaza de asigurare locuinta pret trebuie sa stie ca va plati foarte putin: 10 euro in cazul celei de tip B si 20 de euro in cazul celei de tip A.

Asadar, e mult mai accesibil din punct de vedere financiar decat si-ar fi putut imagina oricine sa alegi o asigurare casa. In plus, sunt asigurate mai multe riscuri, printre care si cele de cutremur, inundatii sau alunecari de teren, astfel incat nimeni nu trebuie sa aiba asemenea griji. E clar ca o asemenea asigurare pentru casa reprezinta o adevarata necesitate, iar Fly Insurance te poate ajuta intotdeauna sa iei cea mai buna decizie.

Ai parte de mult profesionalism si, in plus, toate informatiile pe care le cauti se afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta. Cu alte cuvinte, ai libertatea de a te documenta pentru a gasi asigurare locuinta pret bun si sa nu fii nevoit sa faci un important efort financiar pentru a alege cea mai buna varianta. E mai bine sa fii asigurat din toate punctele de vedere pentru a scapa de griji si de stres si in cazul in care apare o situatie neplacuta sa iti fie mai usor sa o gestionezi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu