miercuri, 1 iunie 2016

Acum puteti inchiria masini cu sofer

Orice om de afaceri este intotdeauna pe drumuri si presat de timp, iar telefoanele care suna non stop reprezinta un adevarat deranj atunci cand acestia se afla la volan. Vorbitul la telefon in timpul sofatului nu numai ca va poate pune viata in pericol, dar ii poate afecta chiar si pe cei din jur. Cu toate ca cele mai noi autoturisme dispun de sisteme Bluetooth, atentia nu este acordata in totalitate drumului atunci cand se discuta cu altcineva.
Astfel, o solutie la aceasta problema o reprezinta inchirierea unui sofer personal si a unui autoturism pentru a nu mai avea grija masinii proprii. Aceasta optiune va permite sa alegeti la fiecare iesire cate o alta masina, iar soferii pot fi la dispozitia voastra tot timpul.


Puteti opta pentru un minivan atunci cand calatoriti intr-un oras strain alaturi de familie in vacanta, si nu doriti sa va asumati stresul de a conduce si de a detine o masina. Oricand te poti trezi cu masina
zgaraiata daca ocupi locul de parcare al altcuiva, astfel ca asemenea probleme se evita atunci cand inchiriezi un autoturism. In plus, nimeni nu se simte in largul sau atunci cand sunt nevoiti sa conduca in orase straine, motiv pentru care se recomanda inchirierea unui sofer personal.
Acestia detin si sisteme GPS pentru a gasi intotdeauna calea cea mai scurta si mai rapida, iar calatoria va deveni mult mai placuta, mai confortabila si mai sigura datorita experientei soferilor. In plus, fiecare sofer cunoaste limba engleza, fapt ce reprezinta un adevarat avantaj pentru oamenii de afaceri din straintate.

Tarife


Tariful standard pentru inchirierea unui sofer timp de 8 ore este de 40 de ore, iar la cerere aceasta perioada poate fi prelungita. De asemenea, acest serviciu asigura si transportul animalelor de companie, pentru ca acestea sa nu mai fie lasate acasa, departe de stapani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu