luni, 11 februarie 2019

Nu imi place sa vad ecranul spart la telefon


Cu totii depindem de telefoane in ziua de azi, iar in lipsa acestora, cu siguranta, ne-am confrunta cu o multime de batai de cap. De asemenea, tendinta este ca ecranul telefoanelor sa fie cat mai mare si fara margini, ceea ce le face si mult mai vulnerabile, astfel ca in urma celei mai mici neatentii ne putem alege cu display-ul crapat. Din fericire, operatiune de inlocuire a ecranului nu este atat de complicata, nici in cazul celor mai noi telefoane, asa ca pentru schimbare display iPhone XS Max, ai nimerit unde trebuie.

In cel mai scurt timp
Unul dintre marile avantaje este reprezentat de faptul ca procedurile se pun in practica in cel mai scurt timp, asa ca nu vei fi nevoit sa stai prea mult timp departe de telefon, pentru a-ti da programul peste cap. In cazul unui iPhone XS Max si a multor altor modele de telefoane, pentru a inlocui display-ul este nevoie de cel mult 20 de minute, ceea ce presupune ca vei rezolva problema imediat, simplu si rapid, fara nicio bataie de cap.

Preturile sunt bune
Nici nu vei avea nevoie de bugete mari pentru a te putea bucura de servicii de cea mai buna calitate, asa ca pretul pentru a inlocui display-ul iPhone-ului tau este de 1200 de lei in cazul ecranului OEM si 1900 de lei pentru cel original Apple, asa ca iti sunt propuse doua variante foarte bune.

Cel mai potrivit loc
PrestigeGSM este locul ideal catre care te poti orienta atunci cand ai o problema cu telefonul tau intrucat specialistii de aici sunt foarte experimentati si garanteaza cele mai bune servicii. Cu alte cuvinte, stii ca telefonul tau se afla pe maini bune de fiecare data cand ai nevoie de inlocuirea display-ului crapat sau spart.

Beneficiezi de garantie
Stii ca ai nimerit unde trebuie pentru ca beneficiezi si de garantie, asa ca orice problema cu care te vei confrunta pe viitor va fi remediata de catre specialistii de aici, pentru ca toti clientii sa poata sta fara nicio grija.

Poti sa faci programare
Pentru ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi este bine de stiut ca la PrestigeGSM ai ocazia de a face programare. Asadar, trebuie doar sa iti alegi momentul care iti convine pentru a merge la service pentru a schimba ecranul iPhone-ului tau. Serviciile sunt de calitate si bine organizate, motiv pentru care stii ca ai nimerit unde trebuie.

Pentru multe alte tipuri de telefoane
Poate ca esti interesat de schimbare display iPhone XS Max, insa aici se poate inlocui ecranul pentru o multime de modele, fie ca vorbim de cele mai populare, fie de unele mai putin cunoscute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu