miercuri, 11 aprilie 2018

Mi-am dorit mult o boxa portabila


Muzica face parte din viata fiecaruia dintre noi si o ascultam in fiecare zi, acasa, in oras, la serviciu, in masina, in club, dar pentru ca experienta sa fie una cat mai speciala este important ca boxele sa fie de cea mai buna calitate. Totusi, la fel de mult conteaza si confortul, in sensul ca unele boxe pot fi portabile, ceea ce presupune ca se pot transporta cu usurinta si folosite chiar si la o iesire in natura. Asadar, descopera modelele iUni, intrucat acestea sunt foarte variate, pentru toate nevoile si bugetele, iar una dintre cele mai populare optiuni este reprezentata de boxa iUni DF01.

Conexiune
Aceasta poate fi conectata in doua moduri, fie prin Bluetooth pentru mai mult confort, fie prin fir, iar prin intermediul acesteia se poate reda muzica din telefon, laptop sau tableta. Cu o capacitate a baterie de 1200 mAh, autonomia este de pana la 8 ore, iar pentru ca versiunea de Bluetooth este 3.0, pot fi efectuate si apeluri telefonice. In schimb, este important de stiut ca pot fi redate doar fisiere in format mp3, iar boxa are inclus radio, dar si un led luminos care se poate schimba in functie de setarile utilizatorilor. Dimensiunile sunt compacte, de 180 x 150 x 72 cm, iar distanta transmisiei este de circa 10 metri.


Usor de folosit
In plus, aceasta este una dintre cele mai usor de folosit boxe portabile, avand un buton obisnuit on/off, alaturi de unul mod prin care se poate alege activarea radioului sau a Bluetooth-ului, dar nu lipsesc nici butoanele pentru volum sau inainte si inapoi.

Culori
Totodata, aceasta boxa este disponibila in mai multe culori, astfel incat sa fie indeplinite cerintele estetice ale tuturor clientilor, de la alb, negru, la rosu, albastru, verde, galben, iar aceasta poate fi aleasa pentru numai 69 de lei.


Diferite optiuni
Modelele iUni sunt foarte variate, asa ca oricand pot fi alese si alte variante, precum boxa DF02, care este similara cu DF01, cu exceptia faptului ca aduce o capacitate superioara a bateriei, de 1800 mAh si posibilitatea de a reda fisiere atat mp3, cat si mp4. Totodata, se poate insera si un card microSD pentru ca muzica sa fie redata de pe acesta, fara sa mai fie necesara conectarea la Bluetooth in toate conditiile.

Cele mai bune preturi
Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la iUni, astfel ca este nevoie de un buget minim pentru alege boxe portabile care sa poata fi utilizate in toate conditiile, fie acasa, la birou, serviciu sau in aer liber, avantajul fiind acela ca sunt foarte comod de folosit si transportat. Astfel, modelele preferate se afla la numai doua, trei click-uri distanta, motiv pentru care e foarte usor sa gasesti aici produsul de care ai nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu